Voor al uw brandstoffen

Tankcontrole

keuring van ondergrondse tank voor mazout controle van ondergrondse tank voor gasolie

Sinds de wetswijziging in augustus 2000 is het voor elke particulier verplicht een controle van de lekdichtheid van een opslagtank te laten uitvoeren. Deze keuring moet om veiligheids- en milieumaatregelen om de 5 jaar herhaald worden voor ondergrondse tanks. Vanaf maart 2009 geldt deze maatregel niet meer voor bovengrondse opslagtanks. Deze moeten slechts éénmaal getest worden bij ingebruikname. Na deze keuring wordt een attest afgeleverd. Een dergelijke controle omvat meestal verschillende stappen.

- Visuele controle van de opslagplaats, zijn netheid en de staat van de leidingen.

- Kijken of er bodemwater in de tank zit. Bij aanwezigheid van water wordt het PH-gehalte gemeten.

- Het testen van de lekdichtheid van de opslagtank door middel van ultrasonische geluiden voor de ondergrondse tanks.

- Het plaatsen van een overloopbeveiliging (fluit of sonde) indien deze niet aanwezig is of controleren op de goede werking ervan.

- Aanbrengen of markeren van een groene dop.

Onze erkende techniekers kunnen deze controles voor u uitvoeren en wij zorgen er eveneens voor dat u in de toekomst in orde blijft met uw verwarming. Wenst u meer informatie over de tankcontrole, aarzel dan niet en contacteer ons.

Tankplaatsing

verwijderen oude stookolie tank plaatsen nieuwe mazout tank

Een nieuwe tank plaatsen of een oude vervangen? Voor tanken tot 20 000 liter zorgen wij ervoor in uw plaats. Wij nemen contact op met de verscheidene onderaannemers en zullen fungeren als tussenpersoon om de werken tot een goed einde te brengen. Uiteindelijk zullen wij de tank ook nog testen, van een overloopbeveiliging voorzien en een attest afleveren.

Op dit moment kunnen wij 2 verschillende soorten opslagtanks aanbieden, nl. uit ijzer of kunststof. De ijzeren versies kunnen zelfs ter plaatse (in de kelder bvb.) gemonteerd en op maat gemaakt worden. Voor meer informatie hieromtrent neem dan contact met ons op.


De verschillende gemeenten waar wij werken uitvoeren:

Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Berendrecht, Borgerhout, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Broechem, Deurne, Edegem, Essen, Ekeren, ’s Gravenwezel, Halle, Hemiksem, Hoboken, Hoevenen, Kalmthout, Kapellen, Lillo, Loenhout, Malle, Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Oostmalle, Pulderbos, Pulle, Putte, Puurs, Ranst, Reet, Sint-Job-in-‘t-Goor, Sint-Lenaarts, Schilde, Schoten, Stabroek, Viersel, Vremde, Westmalle, Wijnegem, Willebroek, Wilrijk, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel.