Voor al uw brandstoffen

Car-Wash

car wash te schoten stofzuigers op car wash munten voor car wash

Openingsuren:
ma - za: 7.00u tot 20.30u
zondag gesloten

Op onze milieuvriendelijke carwash proberen we u te helpen om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen bij het wassen van uw voertuig. Wij zijn er van overtuigd dat onze combinatie van schuim en/of hotwax en glansspoelen het beste resultaat levert.

- Schuim: Door het voertuig volledig van onder naar boven in te spuiten krijgt het actieve schuim genoeg tijd om te kunnen inwerken. Het klevende karakter van het schuim zorgt voor een actieve inwerking op het vuil waardoor dit bij het spoelen zeer makkelijk loskomt. Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijk schuim.

- Hotwax: Na een volledige behandeling van het voertuig met de wax zal door de combinatie met warm water een extra beschermlaag aangebracht worden.

- Glansspoelen: Met het programma glansspoelen (=omgekeerde osmose) verkrijgt men het vlekvrij opdrogen van het voertuig en wordt afzemen overbodig. Dit osmosewater komt voort uit de opvang en behandeling van regenwater.

Voor veel bedrijven dient het wagenpark eigenlijk als en extra uithangbord van hun onderneming. In welke staat deze zich dan ook op de weg bevindt, kan veel zeggen over de onderneming zelf en iedereen weet hoe belangrijk een eerste indruk kan zijn. Een verzorgde en nette wagen straalt dan ook professionaliteit en toewijding uit.

De onderneming moet dus proberen hun personeel aan te sporen de bedrijfswagens een verzorgd uiterlijk te geven. Dat het bedrijf deze kosten op zich neemt, kan al een goede stap in de richting zijn om het personeel extra te motiveren. Deze kosten kunnen door de onderneming immers als bedrijfskost opgenomen worden. Wij kunnen aan bedrijven die een vaste afname verzekeren van carwash-jetons, een extra korting toekennen op de aankoop hiervan. Voor meer informatie hieromtrent gelieve contact op te nemen.

Betalingsmogelijkheden:
De totems aanvaarden muntstukken van 0.5, 1 en 2 Euro, alsook onze jetons die verkrijgbaar zijn via de geldwisselaar ter plaatse (enkel briefjes) of in het tankstation aan de overkant. De stofzuigers werken enkel met muntstukken van 0.5 €.